top of page

7 ditë

 me RinONistat!

Ne kete kohe pandemie te rinjet tane te jashtzakonshem zgjedhin qe te kalojne diten ne menyre produktive, secili ne menyren dhe kreativitetin e tyre arrijne te nxjerrin me te miren edhe nga ditet qe kalojne te mbyllur ne karantine.

Ne kete ditar ditore do te mund te mesoni se si ata e kalojne diten te ilustruar me fotografi dhe pershkrime te shkurta.

Faleminderit Arlinda, Ardian, Aferdita, Debora, Diellza, Joneta dhe Tanusha qe ndate nga nje dite te javes me ne.

Be like RinON - stay home, stay safe & be creative!

Rin’ON- power of positivity! @ Ferizaj

2 maj 2020

bottom of page