top of page

TAKIMI I PARË

Supervullnetaret e Klubit RinON

Sot u mbajt takimi i pare i supervullnetarve te klubit me programin #impact te fuqizuar nga TOKA

Supervullnetar me te cilet do te angazhohemi per rini aktive ne te mire te komunitetit ferizajas.

Te rinje te talentuar dhe shume kualitativ qe munden dhe premtojne shume. Shume i lumtur qe jam pjese e juaja per ta bere ndryshimin! -
Granit Sadiku

73198526_2595266427160761_7712377210404864000_n

73198526_2595266427160761_7712377210404864000_n

73297207_2595266790494058_441208078919008256_n

73297207_2595266790494058_441208078919008256_n

73121896_2595266657160738_8184268565751267328_n

73121896_2595266657160738_8184268565751267328_n

73069244_2595266710494066_5327206150939082752_n

73069244_2595266710494066_5327206150939082752_n

72860750_2595266333827437_4811475759459729408_n

72860750_2595266333827437_4811475759459729408_n

72793649_2595266140494123_6167807065528991744_n

72793649_2595266140494123_6167807065528991744_n

71817246_2595266503827420_1319457469939843072_n

71817246_2595266503827420_1319457469939843072_n

72737198_2595266590494078_1739574317382893568_n

72737198_2595266590494078_1739574317382893568_n

72324765_2595266033827467_6567621035628167168_n

72324765_2595266033827467_6567621035628167168_n

72699915_2595266273827443_8494798437873614848_n

72699915_2595266273827443_8494798437873614848_n

75224893_2610985848922152_2666483372880035840_n

75224893_2610985848922152_2666483372880035840_n

TAKIMI I DYTË

Agjentët e ndryshimit!

Super-Vullnetarët dolën nga ky takim me dëshirë dhe aftësi për t’u kujdesur për njerëzit përreth, dhe të vetëdijshëm se si përfshirja në klubin Rin’ON mund t’i ndihmojë në këtë drejtim.

Rini aktive që garanton komunitet më të mirë!

72648163_2610985918922145_7862354144076496896_n

72648163_2610985918922145_7862354144076496896_n

72666280_2610985328922204_4810649794299035648_n

72666280_2610985328922204_4810649794299035648_n

72479906_2610985615588842_2996082075162902528_n

72479906_2610985615588842_2996082075162902528_n

72766510_2610985452255525_2098446460193341440_n

72766510_2610985452255525_2098446460193341440_n

74230409_2610985805588823_5899576273310580736_n

74230409_2610985805588823_5899576273310580736_n

72983166_2610985712255499_6186219470067859456_n

72983166_2610985712255499_6186219470067859456_n

74456203_2610985995588804_1342855403796430848_n

74456203_2610985995588804_1342855403796430848_n

74894415_2610985205588883_8686084259623993344_n (1)

74894415_2610985205588883_8686084259623993344_n (1)

TAKIMI I TRETË

Te rinje si supervullnetaret e klubit #RinON jane e tashmja dhe ardhmja e qytetit tone, shprese per nje komunitet me te mire.

Keta te rinje kembengulin per nje te ardhme me te mire per te cilen do te punojne deri sa ta arrijne!

Foto nga takimi i 3te i programit #impact , shume i lumtur me menyren se si po ndertohet ekipi yne dhe rezultatet tek secili prej tyre.

1 (9)

1 (9)

1 (7)

1 (7)

1 (6)

1 (6)

1 (5)

1 (5)

1 (4)

1 (4)

1 (1)

1 (1)

1 (2)

1 (2)

1 (3)

1 (3)

1 (8)

1 (8)

TAKIMI I KATËRT

Perfshirja e supervullnetarve ka shume rendesi per komunitetin dhe klubin tone, individ kualitativ e te motivuar per te kontribuar dhe bere ndryshimin per te mire!

Foto nga takimi i 4te i spv te klubit #RinON , shume i lumtur me super-ekipen qe kemi!

222

222

2

2

22

22

32

32

222222

222222

2222

2222

2222223

2222223

232323

232323

2323232

2323232

23232323

23232323

TAKIMI I PESTË

Takimi i 5 i supervullnetarve te klubit #RinON u zhvillua ne kushte te “jashtezakonshme” duke u munduar te pershtatemi ne hapesiren e re qe e kemi shfrytezuar kesaj here, te cilen do ta rregullojme se bashku me spv duke e bere hapesire te pershtatshme pune per ne. SPV-te me qellime te qarta rreth asaj qe deshirojne te arrijne per vete ne klub dhe rreth asaj qe do te kontribojne ne komunitet. Kenaqesi te jesh pjese e kesaj ekipe!

4444444

4444444

444

444

4343434

4343434

4444444444444

4444444444444

43343434

43343434

444343

444343

M2T1

Ekipa e super te rinjeve te vendosur per ndryshim! Te rinje kualitativ e te talentuar se bashku munden ta ndryshojne komunitetin per te mire dhe do ta bejne

54

54

5255

5255

55555555555555555555555

55555555555555555555555

52525

52525

52

52

555555555555555

555555555555555

5555

5555

55

55

5

5

525255

525255

M2T2

Tashme shume te lidhur me njeri tjetrin supervullnetaret e gatshem per te kontribuar per komunitetin! SPV-te me dy aktivitete ne kete muaj, te dielen e 24nentorit debatuam rreth rendesise se “Shendetit mendor” dhe aktivitet tjeter qe ende po vazhdon nga data 20Nentor me grumbullimin e veshembathjeve per familjet ne nevoje kur shperndarja do te behet pas dates 30te te ketij muaji.

Ne do te vazhdojme me takimet e perjavshme, te vete-edukohemi dhe punojme se bashku me ekipen e endrrave - #RinON.

75398394_2688527377834665_9206409145123602432_n

75398394_2688527377834665_9206409145123602432_n

76751523_2688527257834677_6510145108963229696_n

76751523_2688527257834677_6510145108963229696_n

76683395_2688527651167971_8699581348970496000_n

76683395_2688527651167971_8699581348970496000_n

76619294_2688527507834652_4355158354960580608_n

76619294_2688527507834652_4355158354960580608_n

FDFFFFFFFFFFFFFFFF

FDFFFFFFFFFFFFFFFF

FD

FD

FDFDF

FDFDF

FDFD

FDFD

S

S

D

D

VIZITË KULTURORE

Super-Vullnetarët panë Muzeun Kombëtar dhe Etnologjik të Kosovës!

Përveç vizitës nëpër hapësirat e muzeve ku mësuan më shumë rreth punës së ciceronit, mënyrës së ruajtjes së artefakteve, historinë e jetës së popullit dardan e shumë të tjera, ata patën rastin të shohin ekspozitën për jetën dhe aktivizmin e veprimtarit Adem Demaçi, e hapur për nderë të Festës së flamurit.

Faleminderit @toka_ks

78345388_2713856215301781_8211939854628421632_n (1)

78345388_2713856215301781_8211939854628421632_n (1)

78335881_2713856851968384_8278789289718841344_n

78335881_2713856851968384_8278789289718841344_n

79146802_2713856671968402_2306577452916277248_n

79146802_2713856671968402_2306577452916277248_n

78554687_2713856481968421_3300474889990832128_n

78554687_2713856481968421_3300474889990832128_n

78584171_2713856271968442_2822856655316713472_n (1)

78584171_2713856271968442_2822856655316713472_n (1)

79516988_2713856601968409_1861440853310963712_n

79516988_2713856601968409_1861440853310963712_n

78481512_2713856385301764_4284904599942332416_n

78481512_2713856385301764_4284904599942332416_n

78290386_2713856735301729_3457046552671944704_n

78290386_2713856735301729_3457046552671944704_n

M2T3

Super-Vullnetarët dolën nga ky takim me një kuptim më të plotë të pikave të forta të komunitetit tonë, burimeve dhe nevojave, dhe ngazëllimin për të shërbyer në komunitetin tonë në mënyrë specifike.

Ne kete takim kemi nxjerr dy projekte te vogla qe do te realizohen ne Janar nga supervullnetaret.

Jemi shume te lumtur me super ekipen qe po e ndertojme, te rinje te jashtezakonshem duke punuar se bashku, e mrekullueshme!

78683288_2720878681266201_4438302578144444416_n

78683288_2720878681266201_4438302578144444416_n

79437391_2720878784599524_5960100883726336000_n

79437391_2720878784599524_5960100883726336000_n

80023695_2720878867932849_4685311138089402368_n

80023695_2720878867932849_4685311138089402368_n

79462556_2720879041266165_5981641974371844096_n

79462556_2720879041266165_5981641974371844096_n

79386399_2720879107932825_7967440135404912640_n

79386399_2720879107932825_7967440135404912640_n

78070442_2720879181266151_8711253463763255296_n

78070442_2720879181266151_8711253463763255296_n

78499346_2720879671266102_994868026669006848_n

78499346_2720879671266102_994868026669006848_n

79276052_2720879541266115_1119965833997582336_n

79276052_2720879541266115_1119965833997582336_n

78527150_2720879417932794_2984802765194133504_n

78527150_2720879417932794_2984802765194133504_n

79874820_2720879311266138_3465102592764280832_n

79874820_2720879311266138_3465102592764280832_n

M2T4

 Të rinjë të jashtzakonshëm, të gatshëm për të bërë diferencën në komunitet.

Në këtë takim me supervullnetarët kemi mësu për hapat e një projekti. SPV tani njohin fazat e një projekti të vullnetarizmit edukativ në komunitet. Procesi hap pas hapi i konceptimit, planifikimit, zbatimit, monitorimit, vlerësimit, dhe festimit të një projekti të vullnetarizmit edukativ.

Ekipë e mrekullueshme ku askush nuk lihet mbrapa!

78683288_2720878681266201_4438302578144444416_n

78683288_2720878681266201_4438302578144444416_n

79437391_2720878784599524_5960100883726336000_n

79437391_2720878784599524_5960100883726336000_n

80023695_2720878867932849_4685311138089402368_n

80023695_2720878867932849_4685311138089402368_n

79462556_2720879041266165_5981641974371844096_n

79462556_2720879041266165_5981641974371844096_n

79386399_2720879107932825_7967440135404912640_n

79386399_2720879107932825_7967440135404912640_n

78070442_2720879181266151_8711253463763255296_n

78070442_2720879181266151_8711253463763255296_n

78499346_2720879671266102_994868026669006848_n

78499346_2720879671266102_994868026669006848_n

79276052_2720879541266115_1119965833997582336_n

79276052_2720879541266115_1119965833997582336_n

78527150_2720879417932794_2984802765194133504_n

78527150_2720879417932794_2984802765194133504_n

79874820_2720879311266138_3465102592764280832_n

79874820_2720879311266138_3465102592764280832_n

M2T5

Takimi i fundit punues per kete vit i klubit RinON ishte special, vullnetaret super te motivuar per te punu se bashku ne grup dhe per te sjelle ndryshimin, pa dyshim na pret nje 2020 e jashtezakonshme.

Ne kete takim na nderuan superlideret Elira Latifaj dhe Ardita Hamza te cilat udheheqin klubin e spv YouthPower ne Kamenice, te cilat sjellen energji te reja ne klubin tone dhe supervullnetaret ishin shume te lumtur qe punuam se bashku ne kete takim duke shpresu ne bashkepunime te reja ne vitin e ri dhe zgjeru ndikimin tone.

Me shume dashuri, Graniti.

Faleminderit Elira, Ardita dhe juve super vullnetare

78683288_2720878681266201_4438302578144444416_n

78683288_2720878681266201_4438302578144444416_n

79437391_2720878784599524_5960100883726336000_n

79437391_2720878784599524_5960100883726336000_n

80023695_2720878867932849_4685311138089402368_n

80023695_2720878867932849_4685311138089402368_n

79462556_2720879041266165_5981641974371844096_n

79462556_2720879041266165_5981641974371844096_n

79386399_2720879107932825_7967440135404912640_n

79386399_2720879107932825_7967440135404912640_n

78070442_2720879181266151_8711253463763255296_n

78070442_2720879181266151_8711253463763255296_n

78499346_2720879671266102_994868026669006848_n

78499346_2720879671266102_994868026669006848_n

79276052_2720879541266115_1119965833997582336_n

79276052_2720879541266115_1119965833997582336_n

78527150_2720879417932794_2984802765194133504_n

78527150_2720879417932794_2984802765194133504_n

79874820_2720879311266138_3465102592764280832_n

79874820_2720879311266138_3465102592764280832_n

VIZITË KULTURORE

Super-Vullnetarët e klubit Rin’ON vizituan ekspozitën “Në përpjekje për me u çue” të artistit Driant Zeneli në Galerinë Kombëtare të Kosovës

Të shtunën e parë të këtij viti u realizua vizita e radhës kulturore në kuadër të projektit “Kultura për ndryshuesit e rinj” që mundësohet nga #TOKA. Këtë vizitë e realizuam së bashku me klubet e super-vullnetarëve ‘’Changemakers’’ nga Gjilani, ‘’Yjet’’ nga Ferizaji dhe ‘’Youth Power’’ nga Kamenica.

Supervullnetarët mësuan për llojet e ndryshme të artit duke i parë ato drejtpërdrejt pasi që ekspozita përmbante mediume të ndryshme: performancë, instalacion, film dhe pikturë.

Aty pamë edhe Laboratorin e Mekanikës dhe Origamit për të cilën SPV-të patën shumë interesim dhe krijuan origami ne bazë të modeleve që gjendeshin aty.

Faleminderit @toka_ks

82162889_2799412523412816_6783943729280450560_n

82162889_2799412523412816_6783943729280450560_n

81856108_2799412716746130_879804190656823296_n

81856108_2799412716746130_879804190656823296_n

82439174_2799412830079452_3118809240932712448_n

82439174_2799412830079452_3118809240932712448_n

82821196_2799412623412806_8937857497373343744_n

82821196_2799412623412806_8937857497373343744_n

83293873_2799412463412822_2864305752602836992_n

83293873_2799412463412822_2864305752602836992_n

82044929_2799412573412811_1019736797845913600_n

82044929_2799412573412811_1019736797845913600_n

81706417_2799412996746102_768399404787826688_n

81706417_2799412996746102_768399404787826688_n

82408699_2799412910079444_4884904637771022336_n

82408699_2799412910079444_4884904637771022336_n

82044920_2799412780079457_6443846632277540864_n

82044920_2799412780079457_6443846632277540864_n

81752257_2799413056746096_6185388797623009280_n

81752257_2799413056746096_6185388797623009280_n

M2T6

Takimi i pare per kete vit me supervullnetaret ishte shume i ngrohte ne nje hapesire te ftohte .

Rikujtuam se cfare kemi mesuar se bashku gjate takimeve te kaluara dhe vazhduam se bashku duke mesu per “Planifikimin e detajeve” gjate nje projekti.

Super te rinje shume energjik duke u vete edukuar qe te shfrytezojne energjite e tyre per nje komunitet dhe te ardhme me te mire.

82888100_2815622441791824_1051692114737364992_n

82888100_2815622441791824_1051692114737364992_n

83065333_2815622545125147_2715253714368593920_n

83065333_2815622545125147_2715253714368593920_n

83668873_2815622358458499_2680507085346570240_n

83668873_2815622358458499_2680507085346570240_n

83333581_2815622205125181_7928838695925317632_n

83333581_2815622205125181_7928838695925317632_n

83479247_2815622121791856_934240951218470912_n

83479247_2815622121791856_934240951218470912_n

82822829_2815622278458507_293568810047242240_n

82822829_2815622278458507_293568810047242240_n

83044414_2815622611791807_2504006314850516992_n

83044414_2815622611791807_2504006314850516992_n

82336433_2815622811791787_8124743007678234624_n

82336433_2815622811791787_8124743007678234624_n

82876430_2815622881791780_7054325608624422912_n

82876430_2815622881791780_7054325608624422912_n

83155084_2815622701791798_3963636695399661568_n

83155084_2815622701791798_3963636695399661568_n

M2T7

Inteligjenca sociale e supervullnetarve, te vetedijshem per motivimin e vetes dhe te tjereve duke vepruar ne perputhje me rrethanat!

Supervullnetaret ne kete takim mesuan rreth perfshirjes se te tjerve ne projektet tona, perpilimin e buxhetit dhe gjetjen e fondeve.

Ekipe e jashtezakonshme, te pergatitur per te bere ndryshimin!

84208713_2836057913081610_156894111645827072_n

84208713_2836057913081610_156894111645827072_n

84579898_2836058009748267_1309983824351854592_n

84579898_2836058009748267_1309983824351854592_n

84666887_2836057786414956_3777288565621260288_n

84666887_2836057786414956_3777288565621260288_n

84555628_2836058076414927_3933182804585611264_n

84555628_2836058076414927_3933182804585611264_n

83669410_2836058166414918_851170519867719680_n

83669410_2836058166414918_851170519867719680_n

83323513_2836058256414909_791329573756207104_n

83323513_2836058256414909_791329573756207104_n

83702169_2836057703081631_3772138259883229184_n (1)

83702169_2836057703081631_3772138259883229184_n (1)

83307283_2836058446414890_1904956375327309824_n

83307283_2836058446414890_1904956375327309824_n

84527663_2836058366414898_7840709574783926272_n

84527663_2836058366414898_7840709574783926272_n

84465128_2836058536414881_4816061908358529024_n

84465128_2836058536414881_4816061908358529024_n

M2T8

Supervullnetaret tashme te gatshem per te menaxhu nje projekt nga fillimi deri ne fund. Shume i lumtur me super ekipen e RinONistave dhe ato qe kemi mesu se bashku gjate ketyre takimeve, tani eshte koha per te bere #impact ne komunitet!

84920374_2846351782052223_3681731835412348928_n

84920374_2846351782052223_3681731835412348928_n

83716074_2846351452052256_6010732848724574208_n

83716074_2846351452052256_6010732848724574208_n

84991758_2846351375385597_4289044454494437376_n

84991758_2846351375385597_4289044454494437376_n

84044980_2846351215385613_8272963720632598528_n

84044980_2846351215385613_8272963720632598528_n

83596796_2846351538718914_8140707839204130816_n

83596796_2846351538718914_8140707839204130816_n

83474189_2846351295385605_8488145958733873152_n

83474189_2846351295385605_8488145958733873152_n

83641338_2846351152052286_2829394080872529920_n

83641338_2846351152052286_2829394080872529920_n

84507789_2846351842052217_1974712506844708864_n

84507789_2846351842052217_1974712506844708864_n

83533797_2846351708718897_9048652535325261824_n

83533797_2846351708718897_9048652535325261824_n

84477495_2846351645385570_1244046348257329152_n

84477495_2846351645385570_1244046348257329152_n

PËRGADITJA E PROJEKTIT I

Ekipa e supervullnetarve filloi punen per projektin e pare. Te rinje te jashtzakonshem te pergaditur per te bere ndryshimin ne komunitet. Shume te lumtur qe ju kemi secilin prej jush!

85177189_2861288070558594_7839821362662211584_n

85177189_2861288070558594_7839821362662211584_n

84078364_2861288247225243_8912486644519534592_n

84078364_2861288247225243_8912486644519534592_n

84288227_2861287903891944_5700636068219453440_n

84288227_2861287903891944_5700636068219453440_n

85092954_2861287670558634_5541775570221662208_n

85092954_2861287670558634_5541775570221662208_n

84330197_2861287747225293_3615366297107300352_n

84330197_2861287747225293_3615366297107300352_n

85115827_2861287600558641_3623976890491994112_n

85115827_2861287600558641_3623976890491994112_n

84862646_2861287987225269_7249728740643569664_n

84862646_2861287987225269_7249728740643569664_n

84119391_2861288153891919_8975847582618091520_n

84119391_2861288153891919_8975847582618091520_n

#SOSHTKOMPLIMENT

#Soshtkompliment është fushatë vetëdijësuese e inicuar nga super vullnetarët rreth ngacmimeve seksuale dhe raportimit të tyre.

Një problem aktual për të cilin po luftojmë të gjithë së bashku që t'a reduktojmë.

Faleminderit të gjithëve që ishit pjesë e fushatës.

Vazhdimësi e kësaj fushate do të jetë organizimi i një tryeze të rrumbullakët ku do të diskutojmë rreth ngacmimeve seksuale,raportimit të tyre dhe të gjeturave nga pyetësori.

87943512_2895245663829501_202019958635364352_n

87943512_2895245663829501_202019958635364352_n

87831817_2895246183829449_2865748706995470336_n

87831817_2895246183829449_2865748706995470336_n

87974945_2895248890495845_8430863653489606656_n

87974945_2895248890495845_8430863653489606656_n

87988659_2895244553829612_4249420318877155328_n

87988659_2895244553829612_4249420318877155328_n

87879920_2895243623829705_297661793621245952_n

87879920_2895243623829705_297661793621245952_n

88240590_2895243193829748_5336550015500288000_n

88240590_2895243193829748_5336550015500288000_n

87547982_2895241423829925_5987472976591716352_n

87547982_2895241423829925_5987472976591716352_n

87464506_2895245187162882_1575113937945362432_n

87464506_2895245187162882_1575113937945362432_n

88005816_2895240787163322_6049956865188560896_n

88005816_2895240787163322_6049956865188560896_n

88109773_2895240347163366_5087481529110626304_n

88109773_2895240347163366_5087481529110626304_n

87728872_2895238533830214_3259088825644744704_n

87728872_2895238533830214_3259088825644744704_n

87529543_2895238143830253_274780144898408448_n

87529543_2895238143830253_274780144898408448_n

87526472_2895251620495572_1195228354106621952_n

87526472_2895251620495572_1195228354106621952_n

87885281_2895250873828980_2981702674979749888_n

87885281_2895250873828980_2981702674979749888_n

87991634_2895247200496014_4161325377085505536_n

87991634_2895247200496014_4161325377085505536_n

bottom of page