top of page

10 vjet Rin’ON!


10 vite angazhim për rini aktive së bashku me të rinjë të mrekullueshëm në qindra aktivitete ku së bashku me mbështetësit tanë përmirësuam komunitetin tonë dhe fuqizuam njëri tjetrin.

Rin’ON po fillon dekadën e re me punë profesionale, partneritete të fuqishme dhe guidë nga Qendra Rinore e Europës në Strasburg nga e cila do ti sjellim praktikat më të mira për rininë e Ferizajt e më gjerë.

Ne tani kemi zhvilluar edhe Programin e Rinisë Aktive në fshatra të cilin e kemi filluar këtë vit dhe misioni jonë është të kemi në secilin fshat grupe të fuqishme rinore që e bëjnë ndryshimin për të mirë në komunitetet e tyre dhe zëri tyre ndëgjohet!

Faleminderit secilit që ka kontribuar në familjen tonë Rin’ON, ne nuk ju harrojmë asnjëherë!
15 views0 comments

Comentarios


bottom of page