top of page

#soshtkompliment

Projekti final i projektit Super Volunteers

#Soshtkompliment është fushatë vetëdijësuese e inicuar nga super vullnetarët rreth ngacmimeve seksuale dhe raportimit të tyre.
Një problem aktual për të cilin po luftojmë të gjithë së bashku që t'a reduktojmë.
Faleminderit të gjithëve që ishit pjesë e fushatës.
Vazhdimësi e kësaj fushate do të jetë organizimi i një tryeze të rrumbullakët ku do të diskutojmë rreth ngacmimeve seksuale,raportimit të tyre dhe të gjeturave nga pyetësori.
85115827_2861287600558641_3623976890491994112_n.jpg

Sloganet

bottom of page